A Mellem fáj, adja vissza

Ha fájó Mellek ad vissza, valószínű, hogy problémái vannak a belső szervekben található, a mellkas vagy a gerinc. Ha ez a terület korábban a sérülések, pl. borda törés, mellkasi sérülés, gerincvelő sérülés, akkor időről-időre felmerülő fájdalom lehet a következménye.

Az is előfordul, hogy a fájdalom, zavar, az a személy, hosszú időre, valamint fájdalomcsillapító, hogy csak átmeneti mentességet, ebben az esetben valószínűleg beszélünk krónikus vagy progresszív állapot, amely azonnali kezelést igényel. Nézzük meg néhány, a betegség, a tünetek, ami mellkasi fájdalmat, amit sugároz vissza.

Ha fájó Mellek ad vissza: lehetséges okok

fájdalom a mellkas, majd vissza

Szervek, a mellkas található, közel van ahhoz, hogy egymással, fájdalom előforduló egyik szerv átterjedhet a többi, adni a test különböző részein, mint például a dereka, karja, nyaka, hasa. Néha mellkasi fájdalom adják vissza, ez akkor fordul elő, a következő betegségek:

1 ok - Problémák a csontváz

Problémák a csontváz, nevezetesen, görbület a gerinc, mint például gerincferdülés, lordosis, valamint kyphosis. Mind a későbbi szakaszokban vannak együtt, nem csak a látható rendellenességek, mint például aszimmetria a derék terület, lapocka, váll, gerincferdülés, valamint a fájdalom. Általában a fájdalom lép fel a ládát, sugárzik vissza, néha egy-egy kéz, vagy a nyak, míg az ember megpróbálja egy kényelmesebb helyzetben általában deformálja a gerinc. Amikor gerincferdülést sokáig nem megfelelő egy személy elveszti a képességét, hogy a megfelelő helyzetben, egyenes háttal, szimmetrikus váll nélkül megereszkedett az ágyéki, valamint háti gerinc, valamint minden évben a helyzet csak egyre rosszabb lesz. Is, mellkasi fájdalom sugárzik a vissza okozta gyulladás a tengerparti inakkal, vagy ahogy ők nevezik betegség Szervizéről betegség. Az átmenet során a porc (borda), hogy a szegycsont képezi egy pecsét, fájdalmas duzzanat. Amikor a nyomás rajta a fájdalom növeli, valamint, ha köhögés, nevetés. Leggyakrabban, mellkasi fájdalom sugárzik a vissza, különösen, ha a változó test helyzetét.

2 mert - az emésztőrendszer Betegségei

Az emésztőrendszer betegségei kísérhetik mellkasi fájdalom sugárzik a vissza. Különösen igaz ez a fejlődő epehólyag-gyulladás, kezelés hiányában, az éles fájdalom lép fel, a mellkas kiterjed vissza -, illetve a környező a karakter, később a hányinger, a test hőmérséklete megemelkedik, kíséri láz. Görcs a gyomorban is okoz, mellkasi fájdalom, sugárzó vissza. Fájdalmas érzés vagy elnyomó jellegű, valamint az esemény társul élelmiszer-bevitelt. Egyes rákos emésztőszervi betegségek van mellkasi fájdalom, sugárzó hátra, nagyon fontos, hogy a lehető leghamarabb, hogy diagnosztizálni, majd kezdje el a kezelést. Sajnos, a rák, az emésztő szerveket, a fájdalom gyakran fordul elő, amikor a daganat már elérte a nagy területen.

3 ok - Betegség a szív, erek

Az angina (feltétel okozta a vérellátás hiánya a szívizom) jellemzi, éles mellkasi fájdalom sugárzik a vissza. A fájdalom koncentrált a bal része a test, s kíséri a légszomj, a levegő hiánya, valamint az érzés, a félelem. Leggyakrabban, angina pectoris miatt előfordul, hogy a túlzott fizikai tevékenység képzetlen emberek, gyakran az idősek. Továbbá, ha a Melleim fájnak, ad vissza, akkor ez jele lehet egy komoly betegség, nevezetesen, hatalmas tüdőembólia. Ebben a betegségben a elzáródása lumen pulmonális artériák, ennek következtében oxigén hiány lép fel. A támadás során a személy, aki nem tud lélegezni, úgy érzi, éles mellkasi fájdalom, sugárzó, hogy a vissza, majd a válik a légzés gyakori felületes.

Ha mellkasi fájdalom sugárzik a vissza, illetve zavarja, hogy gyakran van értelme vizsgálni, különösen, ha ez kíséretében, olyan tünetekkel, mint légzési nehézség, ájulás, vagy a jelek a problémákat, a gyomor-bél traktusban.

21.08.2019